Presedintele interimar al PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat, duminica, la reuninea organizatiei, cand si-a prezentat candidatura la sefia filialei, ca este nevoie de readucerea modelului Traian Basescu pentru Bucuresti, ca actualul primar al Capitalei trebuie sa plece si ca PSD este o piedica in dezvlotarea tarii.

Ea a amintit ca modelul Traian Basescu a fost, la Bucuresti, unul de succes, relateaza MEDIAFAX.

Udrea a spus ca modelul trebuie readus la Capitala, iar Sorin Oprescu trebuie oprit. "Bucurestiul trebuie redat bucurestenilor", a spus Udrea, intrebandu-se, retoric, cat va mai fi lasat Sorin Oprescu sa faca ce vrea cu Capitala.

"Va prezint candidatura mea la presedintie, la presedintia organizatiei desigur"
, si-a inceput discursul Udrea, afirmand ca Traian Basescu a fost cel care a modernizat organizatia Bucuresti si pentru a recastiga Capital si ca democrat-liberalii trebuie sa se intoarca la "politica lui Traian Basescu".

  • "Traian Basescu a deschis partidul catre bucuresteni, i-a ascultat pe oameni, a adus oameni noi in partid, le-a acordat incredere si a construit o echipa de succes", a adaugat ea.

Liderul PDL a spus ca sefia organizatiei Bucuresti nu este un cadou, ci o "imensa responsabilitate" pe care si-o asuma, iar pentru a castiga increderea bucurestenilor, PDL trebuie sa spuna ce vrea.

"Eu vreau sa scapam bucurestenii de Sorin Oprescu, cel mai slab primar din ultimii 20 de ani. Cat timp il vom mai lasa sa faca ce vrea? Vreau sa scapam Romania de PSD - partidul caracatita care este o frana in dezvoltare. Vreau sa refacem dreapta romaneasca, sa oprim intoarcerea catre Ion Iliescu"
, a afirmat Udrea.

  • Ministrul democrat-lieral a aratat ca a fost o greseala ca bucurestenii sa fie lasati pe "mana unui doctor care nu nimereste nicoodata diagnosticul" si care este "renumit pentru cele mai mari kitsch-uri".

"Sorin Oprescu a tradat si tradeaza bucurestenii. Acum avem sansa sa castigam. Bucurestiul nu este un experiment esuat a lui Sorin oprescu, nu este un poligon de tragere al PSD"
, a adaugat Udrea.
Citeste si:
Elena Udrea, mesaj din pușcărie înainte de campania electorală
Elena Udrea, mesaj din...

  • De asemenea, ea a spus ca PSD reprezinta o piedica in calea dezvoltarii tarii, mentionand ca daca in 2011 tara nu va iesi din criza, social-democratii vor fi mai aproape de a ajunge la putere.

Ea a spus ca Victor Ponta este o marioneta condusa de Adrian Nastase si Ion Iliescu.

Elena Udrea a pledat pentru refacerea dreptei, aratand ca trebuie trecut peste orgolii si ca este sigura ca lucrurile care despart PDL de "alte forte" pot fi depasite in "batalia cu fortele retrograde reprezentate de PSD".

  • Udrea a prezentat proiectele sale privind metroul din drumul taberei sau Bucurestiul turistilor.

"Si PDL are nevoie de reforma",
a mentionat Udrea.

Udrea a spus ca PDL Bucuresti iese la lupta deschis si unit si a aratat ca orice speculatie privind unitatea partidului nu-si are rostul.

  • Presedintele interimar al organizatiei PDL Bucuresti a declarat ca "hartile" aparute in presa privind felul in care ar fi impartita puterea in PDL pe judete sunt doar imaginatia sau strategia celor care vor sa slabeasca partidul.

Prima referire la aceste harti a fost facuta de Elena Udrea dupa ce in fata reprezentantilor PDL a vorbit secretarul general al partidului, Vasile Blaga, care a fost indelung aplaudat de membrii democrat-liberali. "Sper ca sunteti convins ca pe hartea aceea pe care a aratat-o presa cu organizatii pro si contra, Bucurestiul este de partea dumneavoastra", i-a spus Udrea lui Blaga dupa ce acesta si-a terminat discursul.
Citeste si:
Enigma din Sectorul 4: Bolarzi albi noi, înlocuiți după câteva...
Enigma din Sectorul 4:...

De asemena, Udrea l-a prezentat pe Vasile Blaga drept "mana ferma a PDL", "omul care a tinut partidul strans" in toate campaniile de pana acum.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.