Dezamagita de "leadership-ul actual al partidului", Roxana Ionita, fosta candidata a PNL la parlamentare in 2008, a intrat in afaceri cu sex conjugal.

Liberala a deschis un club de swingeri, spunand ca ideea i-a venit "cautand o solutie de business care sa functioneze si care sa nu esueze din punct de vedere economic". Roxana Ionescu este protejata lui Ludovic Orban, care a si propus-o pentru Biroul Politic Central, forul de conducere al PNL, scrie Realitatea.

Fosta candidata a PNL la parlamentare in 2008 laolalta cu sotul ei, Roxana Ionita a deschis tot impreuna cu sotul ei si afacerea cu swingeri, teren virgin pentru cat de valoros ar putea fi acest business si in Romania, nu numai in strainatate: "Eu am fost foarte mult plecata in afara cu burse de studiu si acolo am remarcat ca fenomenul acesta, swingul, era o chestie foarte la moda, si ca subiect de discutii, dar si ca fenomen social si cultural. Dupa aceea, din curiozitate, m-am uitat sa vad cum se prezinta fenomenul si la noi, si am descoperit ca si aici exista o amploare importanta, dar, in mod surprinzator, nu e nici un club pentru comunitatea swingerilor", a declarat ea.

  • Ce parere au colegii de partid

Liberalii fug de sexul in grup. Cel putin, declarativ. Mai toti refuza sa comenteze cum vad ei faptul ca o colega de partid si-a deschis un club pentru swingeri (adica, cei care fac schimb consimtit de parteneri sexuali). Printre cei care se incumeta, totusi, sa aiba un punct de vedere, starea de spirit e negativa: un liberal care administreaza o afacere din sex nu face onoare partidului, transmite Puterea.ro.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.