Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, vineri, ca partidul a primit ordin de evacuare in urma unei hotarari a Judecatoriei Sectorului 1 prin care s-a incuviintat executarea silita a PRM, el precizand insa ca formatiunea sa nu va parasi imobilul din Str. Emile Zola nr. 2.

Vadim Tudor a explicat ca, desi in cazul cererii de retrocedare a imobilului din Emile Zola nu exista o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, Judecatoria Sectorului 1 a incuviintat executarea silita a PRM si, implicit, evacuarea din sediu, transmite MEDIAFAX.

Potrivit liderului PRM, executorul judecatoresc Lucian Ezer, care a fost imputernicit de cel care revendica imobilul, Caranfil Andrew George, sa puna in aplicare titlul executoriu si sa realizeze evacuarea, s-a prezentat la sediul central al partidului in data de 16 noiembrie.

Presedintele PRM a mentionat ca, in urma discutiilor pe care le-a purtat personal cu executorul judecatoresc, a fost incheiat un proces-verbal de constatare, prin care reprezentantii PRM l-au informat pe acesta ca executarea silita nu mai poate avea loc deoarece PRM a formulat contestatie la executare, contestatie la titlu si a cerut in instanta suspendarea executarii.

Vadim Tudor a precizat ca recursul impotriva titlului executor se va judeca in data de 23 noiembrie, la Judecatoria Sectorului 1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.