Liderul grupului parlamentar al PNL de la Camera Deputatilor, Calin Popescu-Tariceanu, i-a trimis o scrisoare presedintelui Comisiei Europene (CE), Jose Manuel Durao Barroso, in care ii semnaleaza "grave derapaje de la regulile de baza ale democratiei care au loc in Parlamentul Romaniei".

Tariceanu ii mai spune lui Barroso ca opozitia a cerut in mai multe randuri demisia Robertei Anastase pe care o califica drept o persoana "compromisa moral", transmite Agerpres.

Deputatul PNL mai sustine, in scrisoarea transmisa presedintelui CE si remisa presei, ca democrat-liberalii au incalcat "principiile de baza ale democratiei reprezentative" construindu-si o majoritate "prin coruperea politica" a unor parlamentari ai opozitiei.

In opinia liderului deputatilor liberali, aceste actiuni ale majoritatii de guvernare sunt un atac la adresa democratiei si deschid calea catre un regim totalitar.

Anastase, declarata "nevinovata"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.