Legea salarizarii unice nu va intra in vigoare anul viitor, informeaza Realitatea TV. Potrivit sursei citate, documentul ar urma sa intre in vigoare abia peste doi ani, in 2012.
Premierul Emil Boc a declarat miercuri, la finalul intalnirii cu parlamentarii coalitiei, ca le-a prezentat acestora variantele de lucru la Legea salarizarii unitare, urmand ca propunerile primite sa fie luate in discutie in Guvern, insa nu a dat detalii cu privire la acestea, informeaza Realitatea.
"Astazi am prezentat colegilor variantele la care lucram la Legea salarizarii unitare. Am cules informatii, recomandari, propuneri pe care parlamentarii coalitiei le-au facut. Le vom avea in vedere in dezbaterile din Guvern, urmand ca dupa finalizarea imediat in Guvern sa ne consultam cu partenerii externi, astfel incat in graficul pe care l-am anuntat Legea salarizarii unitare sa fie pe masa Parlamentului", a spus Boc, adaugand ca Legea va fi discutata si cu reprezentantii FMI si Comisia Europeana.

Liderul deputatilor minoritatilor nationale, Varujan Pambuccian, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca legea-cadru a salarizarii unitare va intra in vigoare in anul 2011, insa anual vor fi date legi de aplicare a acesteia.

"Legea salarizarii intra in vigoare in 2011, dar aplicarea grilei de salarizare va mai dura, vor fi date anual legi de aplicare", a precizat Pambuccian, aratand ca nu se stie cat va mai dura, depinde de situatia economica.

Citeste si: [Guvernul vrea modificarea Codului Muncii. Ce ne asteapta?]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.