Europarlamentarul Cristian Preda a declarat ca nu va candida pentru nicio functie de conducere in organizatia PDL Bucuresti, deoarece considera mai importanta libertatea unui membru de partid decat protectia unei functii.

Intrebat daca intentioneaza sa candideze pentru o functie de conducere in PDL Bucuresti, organizatie in care vor avea loc alegeri duminica, Cristian Preda a raspuns ca nu va face acest lucru.

"Nu candidez pentru nicio functie. In acest moment, libertatea unui membru de rand e pentru mine infinit mai importanta decat protectia unei functii", a spus Cristian Preda, citat de MEDIAFAX.

Presedintele interimar al organizatiei PDL Bucuresti Elena Udrea a declarat marti ca si-a depus candidatura pentru sefia organizatiei, aratand ca ar fi bucuroasa daca din echipa de conducere ar face parte si Cristian Preda, Monica Macovei, Teodor Baconschi si Sever Voinescu.

Udrea ar putea candida la Primaria Capitalei


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.