Deputatii PSD si PNL au boicotat si marti lucrarile Camerei, ei parasind sala de plen pe motiv ca sedinta este condusa de Roberta Anastase.

Anuntul privind parasirea salii de plen a fost facut de liderii de grup ai PSD si PNL, Mircea Dusa si, respectiv, Calin Popescu Tariceanu.

Cei doi lideri de grup au precizat ca se vad nevoiti sa ia decizia parasirii lucrarilor, avand in vedere ca acestea sunt conduse de catre presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, transmite MEDIAFAX.

La sedinta de plen de marti, din totalul celor 333 de deputati si-au inregistrat prezenta 179 de deputati, fiind absenti 154 de deputati, dintre care 9 sunt prezenti la alte actiuni parlamentare.

Dupa parasirea salii de catre grupurile PSD si PNL, lucrarile Camerei continua sub conducerea Robertei Anastase.

Opozitia boicoteaza lucrarile Camerei Deputatilor de peste doua luni de zile, respectiv de la votul pentru adoptarea Legii pensiilor, pentru care o acuza pe Roberta Anastase de frauda.

Basescu "in genunchi": Deblocati Parlamentul!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.