Premierul Emil Boc a inaugurat, sambata, inca zece kilometri ai Autostrazii Transilvania (A3), intre Turda si Campia Turzii, dupa care s-a urcat la volanul unei masini Dacia Duster pentru a testa tronsonul finalizat, alaturi de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu

Boc a taiat panglica alaturi de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, la intrarea pe A3 dinspre Campia-Turzii, si a ascultat detalii privind lucrarea din parte reprezentantilor constructorului, transmite Mediafax.

"Astazi, la Campia Turzii, finalizam tronsonul de 54 de kilometri din Autostrada Transilvania. Asa cum ne-am anagajat anul trecut si anul acesta lucrarile sunt finalizate la termen si kilometri de autostrada sunt dati in functiune. Anul acesta vom finaliza, pe langa cei 12 kilometri de aici de la Cluj, din tronsonul de 54, cei 20 de kilometri de la Bucuresti, de la Chitila la Voluntari in regim de autostrada, si cei 14 kilometri de la Sibiu, care fac parte din Coridorul IV. Anul acesta avem finalizati 46 de kilometri de autostrada", a spus Boc, conform Wall-Street.

Premierul a promis ca pentru anul 2011 se vor cauta solutii pentru continuarea lucrarilor la Autostrada Transilvania si a spus ca datoria de 90 de milioane de euro catre compania Bechtel va fi platita incepand de anul viitor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.