Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat ca el nu exclude o varianta de guvern cu PDL, insa acest partid "se exclude de la orice constructie serioasa de tip guvernamental", in randul democrat-liberalilor existand un sentiment de deruta generat de neincrederea in Cabinetul Boc.
"Eu nu exclud o varianta de Guvern cu PDL. PDL se exclude de la orice constructie serioasa de tip guvernamental atata vreme cat nu intelege ca in conformitate cu Constitutia presedintele are treaba si prerogativele lui si Guvernul are treaba si prerogativele lui. Daca PDL nu intelege ca cine guverneaza trebuie sa-si asume acesta responsabilitate si nu sa fie doar sluga lui Traian Basescu, atunci se condamna sa nu poate face parte dintr-o formula de guvernare cu adevarat responsabila. Dovada si deruta care exista in acest moment in PDL in legatura cu soarta propriului Guvern. E un Guvern, acesta condus de Emil Boc, in care nici cea mai mare parte dintre fruntasii si parlamentarii PDL nu mai cred", a declarat Crin Antonescu intr-o conferinta de presa sustinuta la Hateg, transmite MEDIAFAX.

Presedintele PNL a spus ca spera ca "acesta va fi ultimul an de opozitie pentru PNL" si a sustinut ca modificarea s-ar putea face prin alegeri anticipate sau prin constituirea unei noi majoritati parlamentare.

Antonescu ii invita la discutii pe Boc, Marko, Ponta si Pambuccian


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.