Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, care este vicepresedinte executiv al UDMR, a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca daca Legea educatiei nu va fi adoptata pana la sfarsitul acestui an, formatiunea pe care o reprezinta nu mai poate continua colaborarea in coalitia de guvernamant.

"Legea educatiei este un proiect legislativ foarte important pentru intreaga Romanie, nu numai pentru minoritati, iar daca acest proiect legislativ nu trece pana la sfarsitul acestui an, noi consideram ca nu mai putem continua colaborarea in coalitie", a spus Laszlo Borbely, transmite MEDIAFAX.

Ministrul Mediului a mai afirmat ca, in opinia sa, este momentul ca actuala coalitie de guvernamant sa demonstreze ca are majoritatea la Senat si sa se mobilizeze pentru a trece Legea educatiei.

"Nu este numai un avantaj al minoritatilor, este foarte important pentru intreaga societatea romaneasca sa avem o lege a educatiei la 1 ianuarie si sa incepem anul scolar viitor fara sincope", a mai spus Borbely.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.