Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca nu a uitat de rezultatul referendumului privind Parlamentul unicameral, dar ca, in prezent, prioritare sunt Legile pensiilor, salarizarii unitare si a bugetului de stat pe 2011.

"Sigur, sa nu credeti ca uit de rezultatul referendumului cu Parlament unicameral si cu reducerea numarului parlamentarilor, dar cred ca in acest moment prioritare sunt cele trei legi (legile pensiilor, salarizarii unitare si a bugetului de stat pe 2011, n.r.) de care avem nevoie sa inchidem acordul cu Fondul (Monetar International - n.r.)", a declarat Traian Basescu la B1TV, transmite MEDIAFAX.

El a mentionat ca face un apel catre politicienii parlamentari, din toate partidele, inclusiv din opozitie, pentru a sluji interesul national.

Potrivit lui Basescu, pentru a respecta acest interes, parlamentarii trebuie doar sa stea in scaunele lor si sa voteze cele trei legi intr-o forma care sa determine consolidarea economica a tarii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.