Premierul Emil Boc a declarat, marti, dupa consultarile de la Cotroceni, ca nu exclude posibilitatea angajarii raspunderii Guvernului pe legea salarizarii, precizand insa ca decizia finala va fi luata in coalitie.

"Va fi o decizie pe care o vom lua in coalitie, dar nu este exclusa o asemenea varianta", a spus Boc, intrebat daca Guvernul isi va asuma raspunderea pe legea salarizarii.

De altfel, referindu-se la legea salarizarii, Boc a spus ca adoptarea acestui proiect constituie una dintre prioritati, din perspectiva PDL.

"Legea (salarizarii - n.r.) se afla in faza finala, iar, din perspectiva discutiilor pe care le-am avut cu FMI, CE si BM, suntem in masura sa pregatim in perioada imediat urmatoare forma finala pentru a fi aprobata de catre Parlament", a spus Boc, transmite MEDIAFAX.

Presedintele Traian Basescu a fost intrebat, luni seara, la TVR, daca Guvernul si-ar putea asuma raspunderea pe Legea salarizarii, el raspunzand: "Nu va avea ce sa faca".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.