Deputatii PNL au postat, marti, in sala de plen, inaintea sedintei, patru bannere de culoare galbena pe care scrie "Demisia", "80 nu este egal cu 170", "Anastase = frauda" si "Nu legiferam furtul".

Bannerele de circa doi metri inaltime au fost puse in partea dreapta a salii de plen, acolo unde stau de regula deputatii apartinand grupului PNL, transmite MEDIAFAX.

Bannerele au fost desfasurate initial de catre staff-ul tehnic care deserveste grupul PNL, dar au fost imediat stranse dupa ce secretarul general al Camerei Deputatilor, Gheorghe Barbu, a solicitat acest lucru. Deputatii PNL au intervenit si au desfasurat din nou bannerele. Pe cele patru bannere scrie: "Demisia", "80 nu este egal cu 170", "Anastase = frauda" si "Nu legiferam furtul".

In momentul transmiterii acestei stiri sedinta de plen a Camerei Deputatilor isi continua dezbaterile incepute cu putin timp in urma, in conditiile in care bannerele sunt desfasurate in partea dreapta a salii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.