Liderul PDL, premierul Emil Boc a catalogat afirmatiile privind eventuala sa inlocuire de la conducerea Guvernului si a partidului democrat-liberal drept "barfe, povesti si baliverne", adaugand ca el nu are timp sa se ocupe de asa ceva.

"Ma bucur ca mai exista oameni care sa se ocupe de povesti si baliverne. Nu ma intereseaza barfele, nu ma ocup de asa ceva", a raspuns Boc unei intrebari pe aceasta tema, la postul public de radio, transmite MEDIAFAX.

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat, vineri, ca "in laboratoarele de la Cotroceni" se pregateste scenariul inlocuirii lui Emil Boc, care "va mai incasa doua-trei luni de masuri dure si nepopulare", iar dupa aceea va fi schimbat si din functia de premier, si din cea de presedinte al PDL.

Geoana apreciaza ca Emil Boc va fi inlocuit la sefia PDL de catre fostul ministru al Administratiei si Internelor Vasile Blaga, care si-a anuntat candidatura la presedintia formatiunii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.