Organizatia judeteana Dolj a PSD si cabinetul parlamentar al presedintelui Senatului, Mircea Geoana, vor fi evacuate din sediu, in conditiile in care cladirea, care apartine Ministerului Culturii, va fi consolidata si renovata printr-un proiect cu fonduri europene.

Consilierul social-democrat Constantin Raducanoiu a afirmat, joi, in plenul sedintei Consiliului Local Municipal Craiova, ca organizatia judeteana a PSD Dolj este "in prag de evacuare" de catre Ministerul Culturii, care detine cladirea in care functioneaza filiala.

"Cea mai mare organizatia judeteana din Dolj, vrem-nu vrem, trebuie sa recunoastem ca nu are sediu. Nu a avut sediu aceasta organizatie niciodata, pentru ca asa a fost sa fie. Nici cand am fost la putere nu am fost in stare sa ne atribuim un spatiu. Acum suntem in prag de evacuare pentru ca aceasta cladire in care ne desfasuram activitatea apartine Ministerului Culturii si pe un proiect european va fi introdusa in consolidare si renovare”, a declarat Raducanoiu.

Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX ca Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti a dat in judecata filiala PSD pentru a parasi imobilul si a castigat procesul.

"Am fost actionati in instanta de catre Biblioteca Centrala din Bucuresti pentru parasirea acestui spatiu intrucat se doreste o reabilitare cu bani foarte multi a acestei cladiri. Au reusit acest lucru si am pierdut in instanta”, a afirmat Prioteasa.

El sustine ca filiala PSD Dolj ar putea fi evacuata in orice moment, functionand inca in actualul sediu de pe strada Mihail Kogalniceanu pentru ca inca nu au fost incepute lucrarile de renovare a imobilului. Presedintele PSD Dolj a spus ca, alaturi de organizatia judeteana, urmeaza sa fie evacuat si cabinetul parlamentar al presedintelui Senatului, Mircea Geoana.

PSD Dolj functioneaza din anul 1992 in imobilul situat pe strada Mihail Kogalniceanu din centrul Craiovei, la parterul caruia se afla Biblioteca Franceza “Omnia”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.