Ministrul Mediului Laszlo Borbely a declarat sambata, referitor la oferta lansata de opozitie catre UDMR pentru sustinerea motiunii de cenzura, ca Uniunea nu are ce discuta nici cu PNL, nici cu PSD pe acest subiect si a subliniat ca trebuie evitata in acest moment o criza politica.

"Pozitia mea este ca, in legatura cu motiunea de cenzura, nu avem ce discuta nici cu PNL, nici cu PSD in acest moment. Noi nu sustinem motiunea, in momentul actual nu avem nevoie de o criza, avem mai multe legi care trebuie duse pana la capat, cum ar fi legea educatiei sau a salarizarii unice", a declarat Borbely pentru NewsIn, intrebat daca UDMR va accepta invitatia la discutii lansata de opozitie, transmite Realitatea.

El a precizat ca, luni sau marti, grupurile parlamentare ale UDMR se vor intalni pentru a stabili detaliile privind motiunea, inclusiv daca Uniunea va participa la vot sau se va retrage din sala.

Purtatorul de cuvant al PSD, Radu Moldovan, a anuntat ca PSD, PNL si PC au decis sa ofere UDMR pastrarea pozitiilor pe care le detin in guvernul Boc intr-un viitor Executiv de criza si a precizat ca luni vor avea negocieri atat cu UDMR, cat si cu minoritatile nationale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.