Elena Udrea sustine ca a fost deceptionata de Traian Basescu. Ministrul Dezvoltarii si Turismului se declara nemultumita de faptul ca presedintele nu da nicio sansa femeilor din PDL pentru cea mai inalta functie din partid sau din Guvern.

Ministrul Udrea considera lipsa de incredere a lui Traian Basescu in potentialul ei de lider de partid sau de Guvern drept o deceptie pentru toate femeile democrat-liberale, transmite Antena 3.

"M-a surprins faptul ca cel mai mare sustinator al femeilor din politica, domnul Traian Basescu, un barbat in politica, caruia multe, mai ales din PD-L, ii datoreaza ascensiunea, cariera si functiile pe care le ocupa. Suntem multe femei in functii importante, adica Roberta Anastase, Anca Boagiu, Sulfina Barbu, Monica Iacob Ridzi, iar el nu ne-a dat sansa la functia de presedinte al partidului, la cele mai inalte functii in stat. Asta sigur ca e un motiv de deceptie pentru noi, femeile", a declarat Elena Udrea, joi seara, la postul B1 Tv.

Declaratia vine dupa ce seful statului sustinea la sfarsitul saptamanii trecute, intr-o emisiune televizata, ca Elena Udrea nu este pregatita pentru sefia Executivului sau a PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.