Unul dintre simbolurile Revolutiei din '89 a trimis, cu antetul de vicepresedinte al PE, o solicitare de rejucare a unui meci din Liga a 5-a in care echipa fiului sau s-a plins de prestatia arbitrilor.

FIFA si UEFA spun clar: "Nu acceptam nici o interventie a politicului in fotbal!", insa in fotbalul romanesc interdictia data de cele doua foruri mondiale a fost incalcata de unul dintre cei mai importanti demnitari romani din Parlamentul European. Numele lui: Laszlo Tokes, unul dintre simbolurile Revolutiei din decembrie 1989.

In calitate de vicepresedinte al Parlamentului European, functie pe care o ocupa din aceasta vara, el a trimis o solicitare oficiala catre Asociatia Judeteana de Fotbal Bihor, in care cerea sa fie rejucat un meci de fotbal din Liga a 5-a, transmite GSP.

Ordin de europarlamentar: "Dati drum liber solicitarii baiatului meu!"

Partida la care facea trimitere e Vadul Crisului - CSU Partium 2-2, cea din urma fiind gruparea la care presedinte si jucator e chiar fiul lui Laszlo Tokes, Mate Tokes. Primul care a contestat vehement arbitrajul brigazii a fost Tokes junior, care a trimis, a doua zi dupa meci, o solicitare de rejucare catre AJF Bihor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.