Florin Huidu, tatal carcotasului Serban Huidu, s-ar fi alaturat Partidului Poporului, dupa ce a facut cariera in PRM.

Dan Diaconescu strange randurile in Partidul Poporului. Tatal vedetei de la Prima Tv Serban Huidu, Florin Huidu, s-a inscris in PP, dezvaluie cotidianul National. “M-am orientat catre acest partid si pentru ca il cunosc pe Dan Diaconescu destul de bine. Chiar daca lumea il mai critica, vreau sa va spun ca este un om serios, care isi doreste cu adevarat sa faca bine poporului”, a declarat Florin Huidu.

Inlaturat din PRM cu mult tam-tam de Vadim Tudor, Florin Huidu a preferat o perioada sa se ocupe doar de afaceri. Acum, fostul peremist a decis sa se inscrie in Partidul Poporului unde, cel mai probabil, va primi si functia de presedinte al Organizatiei Sector 4 din Capitala.

  • Serban Huidu, uimit de decizia tatalui

Daca tatal sau este entuziast cand vine vorba de PP, Serban Huidu, in schimb, nici nu vrea sa auda. “Este o gluma? Nu m-a interesat si nici nu o sa ma intereseze politica niciodata. Partidul lui Dan Diaconescu?! Mai bine ma impuscati decat sa spuneti ca vreau sa ma inscriu acolo. Este doar un zvon murdar”, a precizat Serban Huidu pentru “National”.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.