Prim-vicepresedintele PDL Adriean Videanu a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca motiunea de cenzura "nu are nici cea mai mica sansa sa treaca", aratand ca aceasta este un demers constitutional pe care opozitia este obligata sa-l foloseasca.

Intrebat daca parlamentarii PDL vor participa la votul privind motiunea ce cenzura pe care partidele din opozitie intentioneaza sa o depuna, Videanu a aratat ca aceasta decizie va fi luata de PDL dupa ce se va initia demersul.

"Este o decizie pe care o vom lua atunci, in preajma, dupa ce se va depune motiunea", a precizat Adrian Videanu, citat de MEDIAFAX.

El a apreciat ca Parlamentul este institutia in care trebuie sa se tina dezbaterea publica, apreciind ca problemele nu se rezolva in strada, ci pe calea dialogului.

"Suntem spectactori la o incitare publica a liderilor opozitiei, alaturi de unii colegi din confederatiile sindicale. Problemele nu se rezolva in strada, ci pe calea dialogului, iar dezbaterea publica trebuie facuta in institutia numita Parlamentul Romaniei. Nu cred ca motiunea de cenzura are nici cea mai mica sansa sa treaca", a spus Adriean Videanu, dupa ce a fost intrebat cum comenteaza faptul ca opozitia va depune luni la Parlament o motiune de cenzura.

Pentru adoptarea unei motiuni de cenzura sunt necesare 236 de voturi, numar mai mare decat cel al parlamentarilor din formatiunile de opozitie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.