Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, la ProTV, ca exclude un candidat femeie la Presedintia Romaniei sau a PDL, dand cateva exemple de posibili candidati la alegerile din 2014.


  • Traian Basescu : "Pentru Presedintie m-as gandi la oameni gen Baconschi, Preda, Blaga, Liviu Negoita. Nu as nominaliza-o pe Elena Udrea ca prim-ministru".

"Exclud un candidat femeie si la presedintia partidului si la Presedintia Romaniei. Nu exclud candidatura, exclud sansa Pentru Presedintia Romaniei m-as uita la oameni de gen Baconschi, poate Preda... S-ar putea ca romanii sa vrea alt tip de presedinte. Au avut tipul Ion Iliescu, omul cu privirea catre inapoi, catre socialismul cu fata umana, au avut presedinte tipul Emil Constantinescu...Eu sunt jucator si poate romanii nu mai vor un jucator. Poate vor un intelectual cu viziune. Dar acest lucru trebuie analizat foarte bine", a spus seful statului, relateza MEDIAFAX.

Potrivit acestuia, printre candidatii la alegerile prezidentiale se poate regasi si Vasile Blaga, alaturi de Liviu Negoita.

  • Basescu o desfiinteaza pe Elena Udrea

"Nu as nominaliza-o pe Elena Udrea ca prim-ministru. Functiile inalte implica experienta de viata. Nu este suficient sa fii inteligent, ambitios, capabil de negociere, asa cum este doamna Udrea. Dar de aici pana la functia de prim-ministru sau presedinte de partid e cale lunga"
, a adaugat Basescu.

Citeste si: Basescu: Un nou acord cu FMI, echivalentul unei linii de credit deschisa

Miza Guvernului in 2011: Incasari mai mari

Pensiile, inghetate pe tot parcursul anului 2011


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.