Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a sustinut ca in perioada in care a fost ministru de Interne din partea PSD a refuzat sa numeasca prin "ordin de partid" anumite persoane suspectate de crima organizata in structurile de securitate nationala, fiind amenintat ca va fi "terminat politic".

Gabriel Oprea spune ca a fost nominalizat pentru functia de ministru al Administratiei si Internelor in urma unei competitii interne in PSD pe care a castigat-o.

Ministrul Apararii sustine insa ca a fost schimbat din functie dupa ce ar fi refuzat sa numeasca in "structuri de securitate nationala" persoane suspectate de crima organizata. "In momentul in care mi s-a cerut, si este public, sa numesc la ordin de partid omeni in structuri de securitate nationala si in momentul in care organe abilitate ale statului roman spuneau ca sunt suspecti de crima organizata, nu i-am pus. Cu orice risc", a precizat Gabriel Oprea, relateaza MEDIAFAX.

Presedintele executiv al UNPR a afirmat ca a fost amenintat ca va fi "terminat politic" intrucat nu a numit acele persoane suspectate de crima organizata.

"Nu i-am pus si am fost, bineinteles, amenintat ca voi fi terminat din punct de vedere politic si nu numai politic. S-a cerut tot de catre domnul Hrebenciuc si Vanghelie excluderea din partid, retragerea sprijinului politic, inclusiv stergerea organizatiei la care eram presedinte, respectiv la PSD Ilfov. Eu cred ca m-am comportat barbateste si mi-am dat demisia din toate functiile pe care le detineam. Am luat-o de la zero si este greu", a adaugat acesta.

Oprea a afirmat ca este "foarte greu" sa castigi o competitie impotriva unor oameni ca Marian Vanghelie sau Victor Hrebenciuc.

Ministrul Apararii, Gabriel Oprea, a fost prezent la Craiova alaturi de senatorul Cristian Diaconescu si de liderul grupului parlamentar din Camera Deputatilor, Eugen Nicolicea, pentru a participa la Conferinta Judeteana de alegeri a UNPR Dolj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.