Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat, vineri, la Alba Iulia, ca problemele sociale din tara nu sunt cauzate de activitatea vreunui ministru, apreciind ca deciziile luate, desi dureroase, sunt corecte.

Intrebata daca crede ca dupa ultimele proteste ar trebui schimbat vreun ministru din cabinetul condus de Emil Boc, Elena Udrea a spus ca nu crede ca este o problema activitatea vreunui ministru, transmite MEDIAFAX.

"Nu este o problema de activitate a unui ministru. Nemultumirile sunt cauzate de problemele economice cu care se confrunta tara, deciziile sunt corecte, stiam de la inceput ca deciziile vor fi dureroase pentru populatie, deci nu activitatea unui ministru a cauzat aceste probleme, ci ceea ce s-a intamplat de 20 de ani in Romania si faptul ca aceasta criza economica este pe plan mondial, nu numai in tara noastra", a spus Udrea.

Ea a adaugat ca aceste decizii, care sunt dureroase in acest moment si care se repercuteaza asupra angajatilor din sistemul bugetar, sunt cele corecte.

"Numai in felul acesta lucrurile se pot indrepta si numai asa putem vorbi de o insanatosire si o echilibrare a cheltuielilor in felul in care se stabilesc in bugetul nostru, speram ca de la anul sa se echilibreze acest buget si sa incepem sa cheltuim cat producem", a afirmat Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.