Completul de noua judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie a decis, miercuri seara, mentinerea in stare de arest preventiv a senatorului Catalin Voicu, trimis in judecata pentru fapte de coruptie, alaturi de fostul judecator Florin Costiniu si de oamenii de afaceri Marius Locic si Costel Casuneanu.

Completul de noua judecatori a respins recursul avocatilor lui Catalin Voicu la decizia prin care Sectia penala a ICCJ a constatat, pe 6 octombrie, legalitatea masurii arestarii preventive a senatorului si a respins, de asemenea, cererea de eliberare conditionata sub control judiciar formulata de avocatii lui Voicu, transmite AGERPRES.

ICCJ a mai respins, pe 6 octombrie, cererea de inlocuire a masurii arestarii preventive cu obligatia de a nu parasi tara de catre Catalin Voicu si l-a obligat pe acesta la plata a 200 de lei cheltuieli judiciare. Decizia ICCJ poate fi atacata cu recurs in 24 de ore.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.