Propunerea conducerii Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR) pentru candidatura la alegerile prezidentiale din 2014 este Cristian Diaconescu, presedintele de onoare al partidului, a anuntat miercuri, la Neptun, liderul executiv Gabriel Oprea.

Peste 300 de membri ai UNPR Constanta au participat la conferinta judeteana a partidului in cadrul careia a fost ales presedinte, cu unanimitate de voturi, colonelul in rezerva George Lipoveanu (53 de ani), fost comandant al unei unitati de scafandri, in prezent om de afaceri ce administreaza trei societati comerciale, transmite AGERPRES.

Referitor la noul lider al UNPR Constanta, Gabriel Oprea a anuntat ca acesta este candidatul formatiunii politice la Primaria Mangalia la alegerile locale din 2012.

Potrivit lui Gabriel Oprea, UNPR va nominaliza candidati pentru alegerile locale doar acolo unde acestia au sanse reale de castig.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.