Miron Cozma, fostul lider al minerilor, vorbeste despre clasa politica si despre "cum ar putea fi dat jos Basescu".

Nu mai este nimeni in stare sa atace Guvernul. Pai, daca eram eu in strada cu 40.000 de oameni, va scapam si de Basescu si de Boc“ isi incepe Miron Cozma discursul acordat realitatea.net

Cel supranumit odata „Luceafarul huilei“ a continuat pe un ton agresiv, criticand miscarea sindicala din Romania. „Ce-i aia, sa iesi in strada si sa joci tontoroiul? Noi i-am ales, tot noi avem dreptul sa-i schimbam“, a precizat Cozma.

Fostul lider al minerilor si-a adus aminte si de trecut, vorbind despre puterea lui. "De 20 de ani, tot nomenclaturistii ne conduc, de asta e Romania in dezastru. Laszlo Tokes a furat revolutia de la Timisoara, iar Ion Iliescu a furat-o pe cea de la Bucuresti. Eu sunt rocker, nu am agreat niciodata fostii nomenclaturisti, nu vreau sa fiu facut erou de comunisti. Am de gand sa fiu singurul presedinte-rocker al Romaniei, sunt singurul care s-a sacrificat pentru tara asta", a mai spus Cozma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.