Deputatul PDL Teo Trandafir a declarat, miercuri, ca i se par indeptatite afirmatiile secretarului general Vasile Blaga potrivit carora ea ar fi trebuit eliminata din partid in 24 de ore dupa ce s-a imbratisat cu social-democrata Aura Vasile, dar a precizat ca imbratisarea a fost intamplatoare.

"Declaratiile mi se par, din punctul dumnealui (lui Vasile Blaga - n.r.) de vedere, perfect indreptatite. (...) Imbratisarea cu doamna Aura Vasile a fost o intamplare pentru ca, geografic vorbind, eu trebuia sa ies printr-o parte unde era opozitia. In momentul in care vine cineva la tine sa te imbratiseze nu poti sa-l impingi, e urat. Eu am considerat ca este politicos sa raspund cu prietenie la un gest de prietenie si se pare ca am gresit. Nu mi se par, insa, declaratii foarte grave atata vreme cat implicatiile ulterioare au fost care au fost. Nu aveam de unde sa le stiu atunci", a spus Teo Trandafir, transmite MEDIAFAX.

Ea a aratat, in legatura cu sanctionarea sa de catre partid pentru acest gest, ca inca este membru al PDL, ca a fost "mustrata cu blandete" si ca nu depinde de ea daca va ramane in continuare membru al partidului.

Intrebata daca va vota urmatoarea motiune de cenzura, Teo Trandafir a spus ca nu se poate pronunta inca cu privire la acest vot. "Hai sa ajungem la podul respectiv si il traversam la momentul cu pricina", a adaugat Teo Trandafir.

Blaga a declarat, marti seara, la B1TV ca Teo Trandafir ar fi trebuit eliminata din partid, in 24 de ore, dupa ce s-a imbratisat cu social-democrata Aura Vasile.

Teo Trandafir a votat, in iunie, la vedere, pentru motiunea de cenzura, fiind imbratisata apoi de deputatul PSD Aura Vasile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.