Conducerea Camerei Deputatilor nu s-a putut intruni, miercuri, pentru a saptea oara consecutiv din cauza lipsei de cvorum, deputatii PSD si PNL continuand sa boicoteze lucrarile forului de conducere al acestei Camere.

Dupa ce au asteptat in sala de sedinta aproximativ un sfert de ora sosirea colegilor din opozitie, deputatii PDL au constatat ca Biroul permanent al Camerei nu se putea intruni in cvorum de lucru.

Deputatul PDL Ioan Oltean si-a exprimat speranta ca deputatii PSD si PNL vor participa la urmatoarea sedinta a Biroului, care este programata pentru luni, transmite MEDIAFAX.

"Poate pana atunci Cel de sus le da mai multa intelepciune ca sa realizeze ca nu au niciun fel de motiv serios pentru a bloca activitatea parlamentara, ca chiulul parlamentar s-a desfasurat suficient de mult in timp si ca este cazul sa vina la activitatea de zi cu zi a Biroului si a plenului Camerei Deputatilor", a aratat deputatul democrat-liberal.

El a precizat ca pe masa de lucru a Biroului permanent se afla un numar de aproximativ 140 de proiecte lege si initiative legislative care trebuie sa fie transmise la comisiile de specialitate pentru raport.

Intrebat daca se ia in calcul posibilitatea ca plenul Camerei sa preia aceasta atributie a Biroului, Oltean a raspuns afirmativ.

El a mentionat ca, in acest sens, ar trebui sa fie modificat Regulamentul Camerei Deputatilor, altfel existand riscul sa fie blocata activitatea atat la nivelul comisiilor, cat si la nivelul plenului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.