Vasile Blaga a declarat marti, la Interviurile Gandul, ca va candida la sefia PDL daca "lucrurile se vor tensiona in partid", la interventia "unor colegi" care se grabesc sa arda etapele pentru a accede la functiile supreme din formatiunea democrat liberala.

Astfel, fostul ministru de Interne spune, cu subiect si predicat, ca va candida la sefia PDL daca unii colegi de partid vor sari pasii ierarhici si vor incerca sa impuna "o anumita directie" formatiunii democrat-liberale. Precizeaza ca anuntul nu se vrea "o amenintare" si ca totul va depinde de felul cum vor evolua lucrurile in partid, transmite Gandul.

Declaratia vine in contextul in care vechea garda a PDL, formata din Vasile Blaga, Adriean Videanu si Radu Berceanu a facut in aceasta toamna un pas inapoi, prin demisia din guvern. Iesirea celor trei din guvern s-a facut concomitent cu lansarea Elenei Udrea spre varful ierarhic al partidului si cu cresterea in influenta a primarului Aradului, Gheorghe Falca, cel care l-a si impus, de altfel, pe Traian Igas ca inlocuitor al lui Blaga la sefia Internelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.