Ministrul dezvoltarii, Elena Udrea, a gasit reteta pentru fericirea primarilor PDL: 10.000 km de drumuri rurale incepute cu un an inainte de alegeri si lasate in plata viitorului guvern.

Concret, Udrea le-a promis deputatilor, sustin sursele citate, ca guvernul isi va angaja, poate chiar saptamana viitoare, raspunderea pe un asa-numit Program National de Dezvoltare (PND) care sa insemne drumuri, apa, canalizare si proiecte de dezvoltare rurala care au concurat pe masura europeana 322, dar au ramas pe dinafara, scrie EvZ.

Gaselnita acestui program, in care sa fie incluse ministerele Dezvoltarii, Transporturilor si Mediului, ar fi angajarea finantarii prin credit-furnizor, o formula care nu pune presiune pe bugetul anilor 2011, 2012 cand PDL ar mai putea ramane la guvernare. Astfel, drumarii care vor sa intre in program ar urma sa inceapa lucrarile pe cheltuiala proprie, recuperand primii bani de la buget dupa viitoarele alegeri generale, in 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.