Premierul Emil Boc a declarat presei, la finalul intalnirii din Poiana Brasov, la care au participat peste 700 de primari democrat-liberali de comune, ca obiectivul pe 2011 este concentrarea pe investitii si atragerea fondurilor europene ca principala cale de iesire din criza economica
"Romania trebuie sa aloce resurse financiare pentru dezvoltare, obiectivul pe 2011 fiind acela de a avea asigurat necesarul financiar pentru finantarea proiectelor europene si pentru proiectele de infrastructura, ca principala cale de iesire din recesiune, din criza economica", a afirmat premierul Boc, potrivit Wall-Street.

Acesta a spus ca Romania nu are alta alternativa decat sa lase populismul la o parte pentru ca acesta agraveaza si mai mult criza economica.

"Anul politic 2012 va fi anul PDL si al celor care sustin coalitia pentru ca vom putea demonstra ca vom scoate Romania din criza. Am transmis un mesaj foarte clar, si anume ca absorbtia fondurilor europene este singura care poate grabi relansarea economica a tarii", a afirmat Boc.

Premierul a adaugat ca fondurile europene nu au culoare politica, ci sunt ale romanilor si trebuie cheltuite corect.


Citeste articolul integral pe Wall-Street.ro.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.