Masina in care se afla liderul social-democrat a iesit in decor. Atat el, cat si pilotul Edwin Keleti au scapat nevatamati.

Liderul PSD, Victor Ponta, a fost implicat intr-un incident, vineri, in timpul unei curse la Raliul Iasiului, unde masina in care era copilot a iesit in decor, in urma incidentului Ponta nefiind ranit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ponta a particpat, vineri dupa-amiaza, la Raliul Iasiului, fiind copilot. La un moment dat, in timpul cursei, masina in care se afla liderul PSD a derapat si a iesit in decor, a spus europarlamentarul PSD Catalin Ivan, care a participat si el la raliu.

"A fost mai degraba un accident spectaculos, fara a fi accidentat cineva. Se intampla astfel de lucruri, asa e la raliuri. Fiind deja campion, echipajul a avut un moment de relaxare, iar masina, nefiind incarcata, s-a produs acest eveniment. Ponta se afla intr-un Ford Focus, o masina de campion mondial. Victor Ponta nu a fost ranit si nici pilotul nu a patit nimic. Pe Victor l-am condus la hotel si este bine, nu are nicio problema", a spus Ivan.

Actualul presedinte al PSD este cunoscut pentru pasiunea pentru baschet si raliuri.

Campionii sezonului 2010 la grupa A si castigatorii trofeului 2RM in acest sezon urmau sa participe la ultima etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop cu un Ford Focus WRC cu numarul V10FMC, informeaza www.4tuning.ro. Masina este cea pe care a concurat in competitia suprema si dublul campion mondial, Carlos Sainz.

Putem spune ca noi am fost cuminti tot sezonul. N-am stricat masina, am castigat ce ne-am propus asa ca eu vad aceasta cursa de la Iasi ca pe un bonus. Imi doresc sa fie o experienta reusita, sa ajungem cu bine la final fara a ne propune un obiectiv sportiv concret. Daca acum doi ani Iasiul ne-a adus titlul, de aceasta data vrem sa ne aduca si placerea de a concura cu un WRC.

Edwin Keleti si Victor Ponta sunt deja posesorii titlului national la grupa A si castigatorii trofeului 2RM in Campionatul National de Raliuri Dunlop 2010. Ei si-au adjudecat sefia celor doua clasamente dupa primele sase etape din acest an cand au fost de neinvins.

Citeste si:
Ce trebuie să știi atunci când începi o activitate de ridesharing
Ce trebuie să știi atunci...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.