Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, joi, ca PSD cere in continuare demisia Robertei Anastase de la conducerea Camerei Deputatilor, precizand ca nu poate fi vorba de rediscutarea si revotarea Legii pensiilor sub patronajul acesteia.

Liderul social-democrat a declarat, joi, intr-o conferinta de presa la Iasi, ca PSD cere numirea de catre PDL, care are majoritatea parlamentara, a unui nou presedinte al Camerei Deputatilor pentru a dovedi atat pensionarilor, cat si celorlalti oameni, ca indiferent de cat de importanta este functia pe care o ocupi, atunci cand incalci legea trebuie sa-ti asumi responsabilitatea si fapta lui Anastase nu poate ramane nepedepsita.

"Vom cere in continuare demisia Robertei Anastase. Nu poate fi vorba despre o noua discutie si un nou vot la Legea pensiilor sub patronajul doamnei Anastase. Cu un nou presedinte al Camerei Deputatilor grupul parlamentar PSD va participa la discutia legii, va face amendamente si, daca va fi intrunit numarul de voturi, ne vom supune acestuia. (...) Ne vom supune insa unui vot corect, si nu unui vot fraudat", a mai spus Ponta.

Basescu retrimite Legea Pensiilor la Parlament


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.