Conducerea PSD a inceput procedura de negocieri cu RA-APPS pentru cumpararea sediului central al partidului de pe Soseaua Kiseleff, estimat la aproape un milion de euro, au declarat surse din partid.

Sursele mentionate au precizat ca, deocamdata, din suma de aproximativ 900.000 euro preconizata pentru cumpararea sediului de pe Kiseleff s-a strans mai putin de jumatate, transmite MEDIAFAX.

Aceleasi surse au aratat ca PSD si-a achitat datoriile pe care le avea la RA-APPS pentru chiria sediului central, astfel ca au putut fi deschise negocierile cu Regia pentru cumpararea cladirii.

Pentru achizitionarea imobilului de pe Kiseleff conducerea social-democratilor a impus o cotizatie obligatorie filialelor judetene, intre 3.000 si 6.000 lei, in functie de functiile de presedinte de Consiliu Judetean si/sau primar de mare municipiu detinute de organizatii.

Sursele citate au mentionat ca aceasta cotizatie lei a fost, in cea mai mare parte, achitata de organizatii, ea acoperind insa o parte infima din suma necesara cumpararii sediului central.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.