Guvernul nu va aplica politici populiste in sectorul public, chiar daca este o perioada de criza, iar banii vor fi orientati spre investitii si cofinantarea proiectelor UE, a declarat, marti, premierul Emil Boc.

"Guvernul nu va merge pe mana populismului. Daca luam bani de la cofinantarea proiectelor UE, ne taiem propria sansa de dezvoltare", a spus Boc, la o conferinta privind analiza functionala a administratiei publice.

Aproape 10.000 de cadre didactice din toate judetele tarii sunt asteptate la mitingul FSLI care va avea la Palatul Victoria, marti, de Ziua Mondiala a Educatiei, liderii sindicali chemandu-i pe parinti si pe studenti sa se alature actiunii, pentru a salva scoala romaneasca, MEDIAFAX.

Mitingul din Piata Victoriei va avea loc intre orele 11.00 si 12.30, dupa care sindicalistii vor merge in mars pe Calea Victoriei, pana la sediile ministerelor Muncii si Educatiei, unde vor protesta, iar reprezentantii acestora vor depune memorii cu revendicarile personalului din invatamant.

La Palatul Cotroceni vor protesta, de la ora 12.30, sindicalistii Federatiei Educatiei Nationale si Federatiei "Spiru Haret".

Liderii celor doua federatii au anuntat ca la mitingul de la Palatul Cotroceni vor participa mii de angajati din invatamant.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.