Premierul Emil Boc a declarat ca PDL a avut nesansa sa ia guvernarea in cea mai grea perioada din ultimii 60 de ani, preluand un deficit de 5,2 la suta, si a acuzat ca "Guvernul Tariceanu, santajat de PSD, a sacrificat viitorul economic al Romaniei".

Emil Boc a facut aceste declaratii la sedinta Colegiul Judetean de Coordonare al PDL Suceava, la care sunt prezenti mai multi ministri, aproximativ o mie de delegati din organizatiile din judet si liderii organizatiilor PDL din judetele Moldovei, relateaza MEDIAFAX.

Premierul a sustinut ca PDL a avut "nesansa" sa preia guvernarea in cea mai grea perioada din ultimii 60 de ani.

"In loc sa luam o tara cu bani pusi deoparte, am luat un deficit de 5,2 la suta", a spus Boc.

El a afirmat ca preocuparea majora a Guvernului este directionarea banilor spre investitii si dezvoltare si spre crearea de noi locuri de munca.

"Sa ne facem ordine in ograda si sa eliminam abuzurile. Vom culege, ca tara si ca partid, rezultatele muncii noastre de acum. Important este sa nu facem pasi inapoi. In 2012 vom avea o crestere economica sanatoasa", a declarat premierul.

El le-a mai spus participantilor la sedinta PDL Suceava ca opozitia ofera glume si bancuri, neavand un program credibil.

De asemenea, Emil Boc a acuzat Guvernul Tariceanu ca a sacrificat viitorul Romaniei.

"Guvernul Tariceanu, santajat de PSD, a sacrificat viitorul economic al Romaniei", a adaugat Boc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.