Ministrul de Interne, Traian Igas, a declarat ca, in opinia sa, posturile de televiziune Antena 3 si Realitatea Tv "dezinformeaza", de multe ori, sustinand ca acestea "creeaza o stare falsa a ceea ce se intampla in Romania".

El a facut aceasta declaratie intrebat fiind de reporterul Realitatea Tv daca crede ca posturile Realitatea si Antena au vreo implicare in actiunea de suspendare a presedintelui Traian Basescu, scrie MEDIAFAX.

"Cele doua televiziuni de multe ori dezinformeaza, iar asta am spus-o de multe ori, si cand am participat la diverse emisiuni in studiourile televiziunii Antena 3 si Realitatea. Cred ca de multe ori creeaza o stare falsa a ceea ce se intampla in Romania si cred ca ar trebui sa fim mult mai echilibrati si temperati atunci cand prezentam informatii opiniei publice. Ei s-au declarat de mult ostili presedintelui si demult au facut declaratii ca isi doresc ca presedintele Traian Basescu sa fie suspendat. Nu este o noutate", a spus Igas.

//


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.