Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a reluat, sambata, la congresul TSD, un mesaj catre Traian Basescu pe care l-a folosit in urma cu un an, la congresul de lansare a candidaturii lui Mircea Geoana la alegerile prezidentiale.

Nastase i-a transmis presedintelui Traian Basescu urmatorul mesaj: "Traiane, nici nu stii cat de mic incepi sa fii".

Mesajul este replica la afirmatia facuta de Traian Basescu in 2004, cand si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale impotriva lui Adrian Nastase."Adriane, nici nu stii cat de mic incepi sa fii", spunea, atunci, candidatul Aliantei PNL-PD, potrivit MEDIAFAX.

  • Nastase a mai spus, la congresul TSD, ca Traian Basescu a facut "cateva greseli".

"Am sa enumar acum doar doua din ele: primul mandat si al doilea mandat",
a adaugat el. Nastase a mai afirmat ca, pentru Basescu, modelul de politician ar fi "o imbinare intre Hoara si Bercea Mondialul".

"Traian Basescu nu o sa cada din cauza conspiratiei mogulilor, o sa cada din cauza furiei romanilor pe care i-a batjocorit. Cand tai pensii, tai salarii, cand dai palme alegatorilor tai, cand minti tot timpul, cand te certi pe strada, cand iti sacrifici colegii si prietenii pentru interesul tau personal, cand nici echipa ta nu mai are incredere in tine, la ce te mai poti astepta?"
, a mai spus Nastase.

El a mai apreciat ca PSD ar fi cel mai bine pregatit sa propuna solutii de guvernare, pentru ca social-democratii "au cele mai multe bloguri si cele mai multe conturi de facebook".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.