Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca liderii partidului au acceptat includerea in programul de guvernare a propunerilor venite de la sindicate, carora le-au promis ca vor elimina diminuarea salariilor cu 25%, cand PSD va ajunge la guvernare.

Dragnea a spus ca PSD a acceptat, dupa o noua intalnire cu reprezentantii principalelor sindicate, includerea in programul de guvernare pentru 2012 a celor mai multe din propunerile sindicalistilor, transmite MEDIAFAX.

"Atunci cand PSD va reveni la guvernare, se va elimina diminuarea cu 25% a salariilor bugetarilor", a sustinut Dragnea, referindu-se la discutia cu sindicalistii.

Presedintele PSD, Victor Ponta, si presedintele Consiliului National, Adrian Nastase, au prezentat, joi, cateva din masurile cuprinse in programul de guvernare al PSD pentru perioada 2012-2020, program care fi aprobat la Congresul extraordinar din 16 octombrie.

Potrivit lui Dragnea, in acest program au fost incluse, ca propuneri din partea sindicalistilor, impozitarea diferentiata si elemente de legislatia muncii care sa protejeze drepturile salariatilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.