Doi moguli si doi politicieni si-au dat iar mana pentru suspendarea presedintelui, neinvatand nimic din lectia istoriei si afectand interesele Romaniei, avand ca unic obiectiv sa opreasca mersul justitiei sau sa aiba acces la resurse neatinse in mandatul actualului presedinte, afirma premierul Boc.

"Vad foarte multe declaratii in ultima vreme cu privire la instabilitatea politica, ceea ce ar putea constitui un element de nesiguranta si pentru investitori, si pentru cei care se uita la Romania in momentul de fata. Am vazut declaratii de suspendare din functie a presedintelui si nu ma mira sa vad din nou Alianta intre moguli si politicieni cu privire la suspendarea politicienilor, Alianta care nu are alt obiectiv decat sa opreasca mersul justitiei spre cei care nu au ajuns pana acum acolo sau sa ajunga la resurse la care nu au putut avea acces in timpul mandatului actualului presedinte", a spus Boc, transmite MEDIAFAX.

El a afirmat ca a vazut ca "doi moguli si doi politicieni" si-au dat mana in continuare pentru suspendarea presedintelui contrar Constitutiei si intereselor Romaniei, fara sa invete nimic din lectia istoriei.

Referirea lui Emil Boc a fost facuta la adresa lui Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vantu, Victor Ponta si Crin Antonescu.

Intrebat de jurnalisti daca astfel poate fi efectata aderarea Romaniei la Spatiul Schengen, premierul a apreciat ca toata discutia legata de suspendarea presedintelui si de instabilitate politica face rau Romaniei si din perspectiva investitorilor, si din perspectiva climatului in care tara este privita din afara.

Solicitat de presa sa explice care dunt cei doi moguli la care se refera, Boc a raspuns : "Zau, nu-i cunoasteti ?".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.