Premierul Emil Boc l-a avertizat pe noul ministru al Administratiei si Internelor, Traian Igas, la prima participare a acestuia la sedinta de guvern, ca nu va avea "nicio ora de miere" si ca va fi obligat sa intre direct in batalii legislative si politice.

"Domnului ministru Igas - bun venit in Guvernul Romaniei! Sa-l asiguram de solidaritatea noastra si sa stie ca n-are nicio ora de miere, asa cum n-au avut-o nici ceilalti colegi din Cabinet. In momentul de fata, intrati direct in confruntari si-n focul bataliilor legislative, politice, de toate felurile. Este cea mai frumoasa urare pe care i-o pot face, in numele meu si-al colegilor, ca peste ani sa-si aminteasca de acest mandat ca fiind unul dintre cele mai importante din viata politica de pana acum, cel putin", a spus Boc, la inceputul sedintei de guvern.

Igas a multumit si a aratat ca spera ca va avea o colaborare buna cu ceilalti ministri, transmite MEDIAFAX.

"Dragi colegi, ma bucur sa incepem o activitate noua aici, impreuna. Cu o mare parte din dumneavoastra ne stim din Parlament, unde am avut o colaborare buna, asa cum cred ca vom avea si in Guvern. Si sper ca atunci cand vom pleca de aici sa plecam fiecare cu satisfactia lucrului implinit", a spus Igas.

Presedintele a semnat, luni, decretul de numire in functia de ministru al Administratiei si Internelor a lui Traian Igas, in urma demisiei lui Vasile Blaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.