Premierul Emil Boc a sosit la Ministerul Educatiei, unde va participa la semnarea unor contracte, insotit de un motociclist de la Politia Rutiera, care a deschis drumul pentru coloana oficiala a acestuia.
Surse din delegatia premierului au declarat agentiei MEDIAFAX ca seful Guvernului a apelat, marti, din nou la serviciile Politiei Rutiere.

"Politistii au fost tot timpul la Guvern, pregatiti sa reia activitatea, iar marti s-a apelat din nou la serviciile lor, fiind folosite atat masini de politie, cat si echipaje de motociclisti", au aratat sursele.

Luni dimineata, premierul a parcurs distanta dintre locuinta si sediul Guvernului escortat doar de masini ale Serviciului de Protectie si Paza (SPP) si a asteptat culoarea verde a semaforului, politistii care fluidizeaza traficul iesind pe acest traseu abia dupa trecerea coloanei oficiale, transmite Realitatea. Acesta renuntase, dupa modelul presedintelui Traian Basescu, la serviciile Politiei Rutiere.

  • Boc: Am vrut sa-i pedepsesc pe protestatari

"A fost forma prin care, personal, mi-am exprimat dezacordul fata de cei care au depasit cadrul legal si de a exprima un punct de vedere fata de cei care, pusi sa apere ordinea de drept, au fost cei care au incalcat-o. Acesta a fost mesajul meu, pe care l-am dat in aceste zile, prin gestul pe care l-am facut", a spus Boc, citat de MEDIAFAX.

Intrebat de jurnalisti daca va apela din nou permanent la Politia Rutiera, premierul a raspuns ca deja apeleaza la serviciile acesteia.


Basescu renunta la serviciile politiei

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.