Secretarul de stat pentru Relatia cu Prefecturile, Mihai Capra, a demisionat, dupa ce Vasile Blaga si-a dat demisia de onoare de la conducerea Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), au declarat, marti, surse ministeriale.

Mihai Capra a declarat pentru „Adevarul de Seara" Galati ca isi va inainta demisia in momentul in care plecarea lui Blaga din fotoliul de sef al Internelor va deveni o certitudine.

Mi se pare normal sa fac acest lucru, avand in vedere ca am venit alaturi de acesta, pentru a forma o echipa. In urma acestei demisii nu sunt de asteptat si alte gesturi similare din teritoriu, avand in vedere ca nu se poate compara situatia mea cu a sefilor din teren", a spus acesta pentru Adevarul.

Mihai Capra a primit functia de la Minister la sfarsitul lui septembrie 2009, iar in perioada 7 ianuarie 2005 - 19 mai 2008 a ocupat postul de prefect al judetului Galati.

Capra a spus ca va iesi din administratie si se va ocupa in continuare de afacerile sale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.