Senatorul PNL Puiu Hasotti sustine ca presedintele Traian Basescu are instinct de dictator, dupa ce a hotarat sa renunte la serviciile Politiei Rutiere ca urmare a protestului politistilor din fata Palatului Cotroceni.

"Atitudinea presedintelui Basescu nu face decat sa confirme ca domnia sa are instinct de dictator pentru ca, iata, se stie, un dictator sfarseste prin a fi propriul sau dusman. Din pacate, domnul presedinte Basescu a devenit propriul sau dusman. Dar si mai trist este ca societatea romaneasca, in ansamblul ei, are de suferit in urma unor decizii pe care presedintele Romaniei le ia si faptul ca domnia sa nu doreste sa aiba vreun dialog indiferent cu ce categorie sociala este grav, este condamnabil", a declarat Hasotti, duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta la Constanta, transmite MEDIAFAX.

El a mai spus ca decizia lui Traian Basescu, urmata apoi de cea a lui Emil Boc, pot duce la aparitia de tensiuni in societate, iar premierul nu face decat sa-l copieze pe seful statului.

"In legatura cu decizia Presedintiei de a renunta la serviciile Politiei Rutiere si a domnului prim-ministru, sunt decizii eronate, decizii pripite, care nu fac decat sa creeze si mai multa tensiune in societatea romaneasca. Ma intreb daca se renunta la Politia Rutiera si cand vin delegatii straine, sefi de stat si de guverne, e foarte interesant de stiut acest lucru. Atitudinea domnului Boc nu o discut pentru ca el nu face decat aceasta eterna imitatio. Daca presedintele Basescu a renuntat, sigur trebuia sa renunte si dansul", a precizat senatorul liberal.

Hasotti a mentionat ca nu este de acord cu un slogan folosit de politisti in timpului mitingului din fata Palatului Cotroceni si crede ca acestia sunt cei care trebuie sa respecte legea si sa dea un exemplu de comportament.

Basescu renunta la serviciile politiei


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.