Partidul presedintelui Romaniei a atins perfectiunea in ceea ce priveste utilizarea resurselor bugetare ale statului in folos propriu. PDL-ul intretine din banii contribuabilului roman o armata de sinecuristi de partid si o herghelie de firme portocalii care traiesc bine exclusiv din contractele cu statul.

Mai nou, marele partid condus de tripleta Basescu-Boc-Udrea isi satisface si nevoile de partid tot pe banii statului.

Cel mai recent exemplu de acest fel l-am putut vedea joi atunci cand Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc (IICCMER) condus de Vladimir Tismaneanu, unul dintre cei mai mari cantatori de ode prezidentiale, a dat publicitatii un mare sondaj realizat de CSOP (institutul de casa al PDL), transmite Cotidianul.

Sondajul a fost comandat de IICCMER invocandu-se un motiv extrem de pueril si de ridicol. Chipurile pentru a testa modul in care percep romanii comunismul, la douazeci si unu de ani de la caderea regimului comunist. In realitate insa, lucrurile au stat cu totul altfel. IICCMER a comandat si a platit sondajul despre comunism, dar in cuprinsul chestionarului erau inserate foarte multe intrebari referitoare la viata politica romaneasca din septembrie 2010. Fireste ca, in media, institutul condus de sinecuristul Tismaneanu a dat doar acea parte a sondajului realizat de CSOP, in care e vorba despre perioada comunista. Insa grosul datelor din sondaj a ajuns pe birourile din Modrogan, fiind vorba despre un chestionar de uz intern al partidului, pe teme politice de actualitate


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.