Presedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, sambata, la Timisoara, ca presedintele de onoare al partidului, Cristian Diaconescu, este "favorit" pentru a deveni candidatul oficial al formatiunii la Presedintia Romaniei, un anunt in acest sens urmand sa fie facut in luna octombrie.

Oprea a afirmat, in timpul unui discurs tinut la finalul Conferintei Judetene a UNPR Timis, care a avut loc la Sala Capitol a Filarmonicii "Banatul" din Timisoara, ca favorit pentru a candida din partea partidului la alegerile pentru functia de Presedinte al Romaniei este Cristian Diaconescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ulterior, in timpul unei conferinte de presa, intrebat daca anuntul sau inseamna ca de acum Cristian Diaconescu este candidatul partidului la Presedintie, Oprea a raspuns ca o sa faca aceasta propunere, in mod oficial, in timpul unei sedinte nationale a UNPR care va avea loc in luna octombrie, la Palatul Parlamentului.

"Am facut o dezbatere interna in partid. In octombrie, la sedinta nationala care va avea loc la Palatul Parlamentului, o sa facem aceasta propunere oficiala partidului. Cert este favorit", a spus Oprea.

Gabriel Oprea si Cristian Diaconescu au participat, sambata, la prima Conferinta Judeteana a UNPR Timis in cadrul careia a fost aleasa conducerea filialei, functia de presedinte al UNPR Timis fiind castigata de Ion Raducanu, care nu a avut contracandidat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.