Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a declarat, vineri, ca este posibil ca parlamentari din toate partidele sa voteze o eventuala suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu.

El a adaugat ca, daca se va ajunge la o consultare populara, "indiferent de analizele foarte juridice si tinand cont de psihoza generala a oamenilor", presedintele va fi demis.

Frunda a sustinut ca fi intelept ca seful statului sa retrimita Legea privind sistemul unitar de pensii publice Parlamentului pentru reexaminare si pentru un nou vot final, relateaza MEDIAFAX.

"Nu poti sa ceri aplicarea ferma si onesta a unei legi care e susceptibila ca nu a fost adoptata in conditii legale", a apreciat senatorul UDMR.


Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca social-democratii vor declansa procedura de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu, daca va promulga Legea pensiilor.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.