Deputatii au luat, marti, o pauza de consultari, dupa ce presedintele Camerei a supus la vot sistarea discutiilor pe tema reluarii votului la Legea pensiilor, iar mai multi deputati ai opozitiei s-au dus la prezidiu spunandu-i raspicat Robertei Anastase "Nu este Parlamentul dumneavoastra!".

Dupa o serie de discursuri sustinute de la tribuna, in care parlamentarii opozitiei i-au adus o serie de acuzatii presedintelui Camerei Deputatilor, si au existat si o serie de schimburi de replici intre putere si opozitie, Anastase a supus la vot sistarea discutiilor pe tema reluarii votului la Legea pensiilor, transmite MEDIAFAX.

In timp ce parlamentarii opozitiei vociferau in sala, Roberta Anastase a anuntat ca 127 de deputati s-au pronuntat, prin vot electronic, pentru sistarea discutiilor, astfel ca plenul a decis oprirea acestei dezbateri.

Mai multi deputati ai opozitiei s-au dus la prezidiu, certandu-se cu presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, unii dintre acestia spunandu-i pe ton ridicat: "Nu este Parlamentul dumneavoastra!".

La un moment dat, Anastase a cerut chiar interventia chestorilor pentru calmarea unuia dintre deputatii opozitiei.

In cele din urma, liderul grupului PSD, Mircea Dusa, a cerut, de la tribuna, o pauza de consultari, acordata de catre presedintele Camerei.

Anterior, in timpul dezbaterilor, deputatii PSD Robert Negoita si Georgian Pop au solicitat, in plen, ca presedintele Camerei, Roberta Anastase, sa nu conduca sedinta pana se clarifica situatia privind votul dat la Legea pensiilor si sa faca o declaratie oficiala pe aceasta tema.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.