Presedintele Senatului, Mircea Geoana, considera ca ceea ce i se intampla lui Sorin Ovidiu Vantu in aceste zile reprezinta "doar o reglare de conturi intre vechi tovarasi".

"Prefer sa nu spun mai multe, dar cred ca ce pateste acum Sorin Ovidiu Vantu este doar o reglare de conturi intre vechi tovarasi", a spus Geoana, la Brasov, relateaza MEDIAFAX.

Sorin Ovidiu Vantu a fost eliberat joi dupa-amiaza, dupa o saptamana de detentie.

Acesta a fost arestat in noaptea de 9 spre 10 septembrie, alaturi de aghiotantul sau, Alexandru Stoian, si de omul de afaceri moldovean Octavian Turcan. Tribunalul Bucuresti a emis mandate de arestare pe numele acestora pentru 29 de zile, sub acuzatiile de favorizarea infractorului, respectiv complicitate la aceasta infractiune.

Cei trei l-ar fi ajutat pe Nicolae Popa, condamnat in lipsa la 15 ani de detentie pentru pagubirea a 300.000 de investitori FNI, sa fuga din tara, in anul 2000, si sa se ascunda de autoritatile romane judiciare. Popa a fost prins pe 2 decembrie 2009, la Jakarta (Indonezia).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.