Presedintele PC Bucuresti, Cristian Popescu Piedone, a declarat joi la conferinta filialei ca nu va candida la Primaria Generala. Acesta este decis insa sa candideze pentru inca un mandat de primar al Sectorului 4.

Conferinta PC Bucuresti ar fi trebuit, potrivit anuntului initial, sa anunte candidatii partidului la cele sase primarii de sector pentru alegerile locale din 2012.

Astfel, pentru Primaria Sectorului 1 candidat ar putea fi Lucian Badica, la Primaria Sectorului 2 - Bogdan Diaconu, Sectorul 3 - Virgil Dracea Ciulei, Sectorul 5 - Adrian Ionescu, Sectorul 6 - Stefan Florescu. potrivit MEDIAFAX.

Cei sase ar fi fost astfel actualii presedinti ai celor sase filiale PC, care au fost confirmati la conducerea celor sase organizatii, unele informatii neoficiale vehiculand ideea conform careia Cristian Popescu Piedone ar urma sa candideze la Primaria Generala. "Sunt zvonuri. Piedone vrea sa isi duca la capat proiectele incepute in Sectorul 4, nu vrea primar general. Altcineva de la PC va castiga Primaria Generala, nu eu. Piedone sta la Sectorul 4", a spus acesta.

"Eu sunt bucovinean. Eu vreau sa imi fac treaba bine. Eu nu sunt dintre aceia care isi pun palarii prea mari. Chiar daca am un corp mare, nu o sa imi pun o palarie de mexican. O palarie mai mica, pe crestetul capului, pot s-o port. Aceea este Primaria Sectorului 4", a adaugat acesta


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.